A jód

A Jodis koncentrátum ismét kapható. 7000.-ft / palack

A jód

Miért fontos az ember számára a jód? Nemcsak az embernek, hanem minden élő szervezetnek szüksége van a jódra, hogy szervezete jól működjön.

A jód hogyan hat a szervezetünkre?

Tehát a jód ilyen fontos a pajzsmirigynek? Mi van, ha kevés jódot fogyasztunk?

Magyarországon komoly egészségügyi probléma a jódhiány?

Igen ! A WHO adatai és a hazai felmérések szerint ivóvizeink 80 %-a jódban szegény!!! A pajzsmirigy mérete az európai átlaghoz képest ennek következtében 55 %-kal nagyobb! És a tragikus az, hogy már az óvodás és kisiskolás gyermekek pajzsmirigy méreténél is megfigyelhető.

Mit tud javasolni?

Van egy rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező jód koncentrátum, amit boltokban nem lehet kapni. Kizárólag a mi fogyasztói hálózatunkban.

Mi a szabadalom lényege?

Az, hogy a pozitív ionokkal rendelkező jódid és jodát nem a gyenge hidrogénhez kötődik, hanem az erős oxigénhez. Így kiválóan oldódik vízben. Természetgyógyász szempontból a pozitív jód a negatív betegséget eltávolítja.

Vannak bíztató eredményeik a gyógyításban?

Mi nem gyógyítunk, hanem az emberek figyelmét felhívjuk a megelőzésre. Ha minden ember odafigyelne a napi jódbevitelre, akkor biztosan sokkal kevesebb problémával élne együtt, kevesebb orvosi és kórházi ellátásra lenne szüksége és így az egészségügyi tárca költségvetését is kevesebb teher érné. Vagyis a költségvetésnek is igyekszünk segíteni.

Nagyon sok fogyasztó jelez vissza, hogy megszűntek a problémái, amiket évekig senki nem tudott orvosolni.

Történt-e az orvostársadalom részéről valamilyen felhívás a jódhiány megoldására?

Akkor fogyasszon mindenki jódozott sót és megoldódik minden?

Ne fogyasszanak jódozott sót, mert teljesen felesleges, ugyanis a jód a főzés során elillan a sóból és az ételből 25 celsius fok felett. Viszont a túlzott sófogyasztás miatt a szív és érrendszeri problémák kerülnek előtérbe. Csak egy megoldás van, a mi jódkoncentrátumunk fogyasztása.

Ezt nem lehet túladagolni?

Nem, mert a különleges kémiai tulajdonsága révén nem halmozódik fel, nem terheli a pajzsmirigyet, pontosan adagolható. Felnőtteknek 100-200 mikrogramm, terhes vagy szoptatós kismamának 350 mikrogramm naponta.

Van egyéb kedvező tulajdonsága is?

Igen ! A szervezet geopatikus és radioaktív terhelésre szinte érzéketlenné válik. A biorezonanciás mérések ezt igazolják! A radioaktív sugárveszélyes helyen dolgozóknak (röntgen osztályon) kimondottan ajánlott fogyasztani!

Van más radioaktív sugárveszély is környezetünkben?

A jódnak van még egy kiváló hatása: csökkentheti a mellrák kockázatát az orvosi kutatások szerint.

Önöknek milyen a kapcsolata az orvosokkal?

Magyarország jódtérképe
Jodis.hu